Gepost op 10-11-15

Thuishulp Heuvelrug genomineerd

Thuishulp Heuvelrug is genomineerd voor de prijs van startende maatschappelijk verantwoorde ondernemer op de Heuvelrug.

Nieko van Veen is blij met de erkenning voor zijn werk. "Ik wil hulp in het huishouden persoonlijk, kleinschalig en betaalbaar houden. Ook wil ik thuishulpen als zelfstandige "wit" aan het werk helpen" Een win-win situatie. Dat blijkt in goed aarde te vallen bij zowel de particuliere hulpvragers als de hulpverleners.

Vooral in Driebergen heeft Thuishulp Heuvelrug al een flinke klantenkring opgebouwd mede dankzij de goed relaties met het sociale dorpsteam en het dorpsnetwerk. Ook relaties van Zakelijk Heuvelrug en ZZP Netwerk Heuvelrug steken Nieko een hart onder de riem. Het gegeven dat Nieko er zelf ook in de gemeente woont helpt ook mee.

Wat Nieko erg belangrijk vindt is dat hij in Driebergen ook informele hulp aan de formele hulp koppelt. "Ik kom zelf achter de voordeur. Als ik merk dat iemand een chauffeur nodig heeft of een boodschappenhulp regel ik dit voor hem of haar, vaak met behulp van een vrijwilliger uit mijn eigen netwerk. Zodoende geef ik de participatiesamenleving lokaal vorm.

Driebergen, 10-11-2105